Vă mulțumim că investiți câteva minute din timpul vostru în care să putem împărtăși cu voi cine suntem și ce înseamnă fotografia de nuntă pentru noi. Dacă citiți aceste rânduri, probabil data nunții voastre se apropie și lista cu lucruri de rezolvat a ajuns la “foto-video”. Sperăm că portofoliul nostru v-a adus puțină inspirație și câteva idei pentru ziua voastră specială. Promitem că mai avem o mulțime de idei minunate care așteaptă să fie create special pentru voi.

 

Noi suntem Cătă și Mădă, (aproape) tineri, căsătoriți (unul cu celălalt) și suntem în spatele a tot ceea ce reprezintă Photopya. Încă nu avem copii, deși ne plac enorm, dar deocamdată Photopya e singurul nostru copil și îi acordăm toată atenția și grija noastră. Când nu suntem ocupați cu fotografia ne place să urmărim filme și seriale. Bine, recunoaștem, urmărim multe seriale (am vazut fiecare episod din Two and a Half Men de câte două ori și asteptăm cu sufletul la gură următorul sezon din The Big Bang Theory). Iubim să călătorim, să vedem lucruri noi și să vizităm locuri noi. Vom fi mai încântați decât  copiii de Crăciun dacă ne sugerați o locație nouă pentru ședința foto. Fiți fără grijă, ne vom lua inspirația cu noi oriunde am merge. Ne place mâncarea și ne face plăcere să gătim. Specialitatea noastră: Pastele Carbonara.

 

Am vrea să putem spune că începutul călătoriei noastre în fotografie a fost unul magic și că am știut de la grădiniță că, într-o zi, vom fi fotografi de nuntă. Că în primul moment în care am atins un aparat de fotografiat, destinul s-a dezvăluit chiar în fața ochilor noștri. Dar asta e departe de adevăr. Ce e cu adevărat remarcabil, e ceea ce a adus fotografia în viața noastră, începând cu faptul că ne-am găsit unul pe celălalt (vă vom spune povestea noastră dacă vom avea ocazia). Fotografia ne-a învățat să fim mai atenți la detalii, să vedem frumusețea în fiecare lucru și să încercăm să scoatem ce e mai bun din orice situație. Ne-a mai adus și o mulțime de experiențe minunate alături de clienții care ne-au devenit buni prieteni.

 

Când a venit și rândul nostru să ne căsătorim, în vara anului 2015, am întâmpinat provocările obișnuite care vin cu organizarea evenimentului. Deși înainte am fost implicați în multe nunți ca fotografi și am participat la câteva ca invitați, rolul de mire și mireasă ne-a adus o perspectivă complet diferită asupra nunților și fotografiei de nuntă. În trecut am văzut multe nunți în care mirii erau tot în grabă, stresați, obosiți, într-o continuă întârziere și fără un moment în care să se relaxeze și să se bucure de ziua lor. Din fericire, nunta noastră a fost total diferită și experiența a fost un imens punct de cotitură în cariera noastră. Am reușit să avem o nuntă relaxată și ne-am putut bucura de tot ceea ce pregătisem în ultimele luni, alături de familie și prieteni dragi. Și am avut timp pentru fotografii, muuulte fotografii.

 

Acesta a fost momentul unei decizii importante. Am decis că vom oferi clienților noștri mai mult decât fotografii frumoase. Ne vom oferi disponibilitatea completă, experiența și întregul sprijin ca cei care ne aleg să aibă nunta la care au visat dintotdeauna. Din acea zi, am decis că vom face tot ce ne stă în putere, înainte și în timpul nunții, ca mirii noștri să aibă o zi minunată, așa cum am avut noi.

 

Dacă e să plecați cu un singur lucru de pe site-ul nostru, sperăm să fie ideea că nu oricare din fotografii existenți va fi potrivit pentru voi. Recomadările pe care le primiți sunt valoroase, dar mult mai important e să găsiți o echipă cu care să rezonați. O echipă care să înțeleagă exact ce vă doriți, cum vă doriți și care să dea viață viziunii voastre.

 

Ce înseamnă fotografia de nuntă pentru noi:

  • Să spunem întreaga poveste a nunții surprinzând fiecare moment într-un mod personal și plin de însemnătate pentru voi. Să ne asigurăm ca fiecare detaliu definitoriu să fie surprins perfect. Știm cât de mult timp, bani și efort sunt investiți pentru a face ziua nunții una specială. Mai știm și că, după ce totul se termină, singurele care rămân sunt amintirile. Pentru totdeauna imprimate în mintea voastră și surprinse în fotografii. Ne asigurăm ca niciun detaliu să nu fie dat uitării.
  • Să surprindem toate emoțiile și reacțiile voastre pe parcursul zilei. Zâmbetele, lacrimile, toate joacă un rol în povestea voastră cuprinzând ceea ce ați simțit în acele momente. Credeți-ne că sunt o mulțime de lucruri care merită surprinse și pe care veți dori să le retrăiți cu ajutorul fotografiilor.
  • Să zugrăvim povestea voastră de dragoste într-un mod artistic, ținând cont de personalitățile voastre. În funcție de timpul disponibil, încercăm să avem o ședință foto în ziua nunții.
  • Să vă arătăm toate lucrurile pe care poate le-ați ratat în ziua nunții. Nu vă puteți imagina câte se petrec “în culise”, dar puteți sta relaxați pentru că nouă nu ne scapă nimic.
  • Fotografiile voastre sunt ca o prezentare a nunții voastre pentru a o împărtăși cu alții. De aceea le considerăm “cartea de vizită” a evenimentului. Să puteți arăta tuturor cât de bine v-ați distrat alături de toți invitații voștri și cât de frumoși ați fost cu toții. Aceste momente prețioase vor fi acolo când va fi timpul să le împărtășiți cu copiii și nepoții voștri.

 

Sperăm că acum ne știți ceva mai bine și mai sperăm că e doar începutul. Am fi încântați să ne povestiți planurile voastre de nuntă și vă răspundem cu drag la orice întrebări aveți. Dacă sunteți interesați să facem parte din ziua voastră specială, vă rugăm să completați detaliile în pagina noastră de Contact.